zondag 30 december 2012

Gezond, Gevarieerd, Lekker: Anja's vierwekenmenu's


“Wat eten we vandaag?” is één van de meest gestelde vragen in een gezin. En inderdaad – zelf weet je het af en toe ook niet meer. Er is zoveel keuze! Wat is er nu gezond? Is dit een 'slank' gerecht? Welke porties moet ik rekenen? Ik wil ook wel eens wat anders…!

Om op al die vragen in één keer antwoord te geven heb ik een aantal vierwekenmenu's opgesteld. Elke set (e-book) bevat vier weken van 7 dagen en is gebonden aan een bepaald seizoen. Dat zijn 28 unieke maaltijdideeën! Voor elke dag staat er  beschrijving van een gemakkelijk te bereiden gerecht, voorzien van minimaal 2 ons groente per persoon, regelmatig een vleesloze dag, af en toe vis, altijd calorievriendelijk en bovenal heel erg lekker. Gezond, smaakvol, gevarieerd en voordelig eten dus!

De eerste twee maanden van het jaar, januari en februari, zijn gebundeld en hebben onder andere gerechten met kool, wortel en veldsla. 

Voor alle maaltijdsuggesties staan er de hoeveelheden per persoon. Dus of je nu voor jezelf kookt of voor een groot gezin, je komt altijd goed uit.

Wil je dit vierwekenmenu bestellen? Stuur een e-mail met je naam en adresgegevens naar info@anjaelshout.nl. Je ontvangt vervolgens betalingsinformatie en uiteraard komt je bestelling (digitaal) naar je toe. 

Gezond, Gevarieerd, Lekker: Anja's vierwekenmenu voor in januari en februari kost  14,95. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten